Tilbake
Kompani Kontra
Skriv ut

8. trinn - Dansens dag med KompaniKontra!

Elevene vil få møte dansere fra Vestfolds profesjonelle dansekompani, KompaniKontra. KompaniKontra har de siste årene reist rundt til ungdomsskolene i Larvik med danseundervisning for elevene på 8. trinn. Dette som en del av Dansens Dager, som er en årlig feiring av dansen, som markeres over hele landet. KompaniKontra bruker dette som anledning til å spre kunnskap om dans og danseglede til barn og unge i Larvik.

I løpet av dansetimen vil elevene lære en liten dans, hvor det er fokus på at elevene skal ha det gøy. Timen passer for både gutter, jenter, de som har kjennskap til dans fra tidligere, og for de som aldri har danset før. Det viktigste er å delta og sammen skape en positiv opplevelse!

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Larvik
  • Kunstnere/grupper: KompaniKontra
  • Idé/opplegg: KompaniKontra

Om kunstner / utøver / gruppe

KompaniKontra er Vestfold og Telemarks eneste profesjonelle dansekompani. KompaniKontra jobber med scenisk dans i et bredt spekter og jobber for å være en drivkraft i kulturlivet regionalt og nasjonalt. De produserer egne forestillinger, tar oppdrag for næringslivet, holder kurs og workshops og tar koreografioppdrag.