Tilbake
Skriv ut

4. trinn - Improkurs (Igor Dunderovic)

Improkurs
Improteater handler om kommunikasjon og kreativitet. Leker og mekanismer i improteater bruker vi i hverdagen og i samarbeid med andre. Når vi iscenesetter disse lekene blir våre personligheter og handlingsmønstre synlige, og å trene på dem gir oss flere muligheter til å bedre reaksjonshandlinger i livet generelt.

Igor vil lære bort lekenhet, spontanitet, fantasi og samarbeid gjennom klassiske bli kjent leker, improviserte øvelser, plutselig sang, overraskende dans, dikt, dialog og historiefortellinger som oppstår i øyeblikket. I tillegg er det gøy både å delta og å se på. 

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Larvik
  • Kunstnere/grupper: Igor Dunderovic

Om kunstner / utøver / gruppe

Igor Dunderovic er komiker, dramatiker og visesanger fra Sarajevo og Skien. Han har skrevet og produsert teater og musikkforestillinger for både barn og voksne, utgitt musikk (spellemannsnominert for beste barneplate 2014), vært med i Norske Talenter, God Morgen Norge, Eides språksjov, og gjort forestillinger på scener og kulturhus over hele landet. 

I Skien driver han Stand Up Grenland, klubbscene for erfarne og uerfarne komikere, Musikkfestivalen Kulturkræsj Telemark, og er med i improteatertroppen Norges Lykkeligste.